Naše klijente je lako prepoznati!

Midhat Terzić dobitnik priznanja Najmenadžer decenije BiH, Sarajevo osiguranje najosigurav
16 Decembra 2013, Nekategorisano

Midhat Terzić, generalni direktor Sarajevo-osiguranja, dobitnik je prestižnog priznanja “Najmenadžer decenije”, a Sarajevo-osiguranje je proglašeno najosiguravajućom kompanijom u Izboru najmenadžera i najkompanija koji organizuju Evropsko udrużenje menadžera odnosno Direkcija za izbor najmenadžera BiH, jugoistočne i srednje Evrope i časopis Euromanager.

Priznanja za najuspješnijeg menadžera protekle decenije u osiguranju te za najbolju osiguravajuću kompaniju Terziću su uručena na svečanoj ceremoniji izbora najmenadžera i najkompanija u BiH koja je održana 14. decembra 2013. u Banskom dvoru u Banja Luci uz prisustvo većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona. Predsjednik uprave Sarajevo-osiguranja dobio je priznanje Najmenadžer za kontinuirani razvoj, izvanredne rezultate poslovanja i kvalitet rada i usluga po četvrti put.

“Sarajevo-osiguranje je lider na tržištu osiguranja u BiH i ova priznanja su i meni lično i svim uposlenim podstrek da nastavimo sa dobrim poslovnim rezultatima. Naša poslovna politika će se i dalje bazirati na principu da naši osiguranici i klijenti budu zadovoljni, da im isplatimo nastale štete i da im budemo siguran oslonac u vremenu krize i neizvjesnosti”, kazao je Terzić koji je dobitnik i tri priznanja za najboljeg menadžera društava za osiguranje “Kristalna prizma”.

U njegovom mandatu direktora, Sarajevo-osiguranje je devet puta zaredom primilo laskavo priznanje «Kristalna prizma» kao najbolje rangirano među 25 bh. osiguravajućih društava iz oba entiteta.

Arhiva