Naše klijente je lako prepoznati!

Novi partner Pika Kartica programa lojalnosti – Sarajevo osiguranje i OSING
5 Augusta 2020, Novosti

PikaKartica i Sarajevo osiguranje d.d. potpisali su Ugovor o poslovnoj saradnji čime je ozvaničeno  novo partnerstvo ove dvije kompanije. Ova saradnja ima za cilj donijeti dodatne pogodnosti za članove PikaKartica programa i korisnike usluga Sarajevo osiguranja u vidu nagradnih bodova na PikaKartici.

Korištenjem usluga u poslovnicama Sarajevo osiguranja i stanicama za tehnički pregled OSING, imaoci PikaKartice će moći prikupljati bodove pri plaćanju dobrovoljnih vrsta osiguranja i tehničkog pregleda vozila izvršenog na stanici za tehnički pregled OSING-a, a osiguraju se u Sarajevo osiguranju, izuzimajući životna osiguranja. Potrebno je pri plaćanju usluga evidentirati svoju PikaKarticu na mjestu prodaje.

Ozvaničeni početak saradnje predstavlja dodatne mogućnosti za uštede članovima PikaKartice, najvećeg programa lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Do sada, članovi su mogli ostvarivati pogodnosti kod partnera Konzum, Mercator, Ina i Energopetrol, te dodatne posebne pogodnosti za imaoce SBERBANK Pika Platne kartice koji ostvaruju pogodnosti pri svakom plaćanju svojom platnom Pika karticom.

„Sarajevo osiguranje, kao vodeće domaće osiguravajuće društvo, pruža novu pogodnost svojim osiguranicima. Zadovoljstvo nam je da saradnjom sa PikaKarticom, jednim od najvećih programa podrške i nagrade kupcima, našim korisnicima usluga osiguranja obezbijedimo nove olakšice i pogodnosti. Našim klijentima i dalje pružamo najbolju uslugu na domaćem tržištu osiguranja. Naše klijente je lako prepoznati!“  Izjavio je Arif Kulić, direktor Sarajevo Osiguranja.

Sarajevo osiguranje d.d. Sarajevo je najveće osiguravajuće društvo na tržištu osiguranja u Bosni i Hercegovini. Decenije uspješnog poslovanja ovog društva kreirale su respektabilnu poziciju i prepoznatljivi imidž, kako u okvirima BiH i regije tako i Evrope. Tradicija poslovanja vezana uz brigu o osiguranicima i  prilagođavanje ponude osiguranja  potrebama prosječnog čovjeka rezultirali su povjerenjem osiguranika  koje je na najslikovitiji način izraženo očuvanjem pozicije prve osiguravajuće kuće na  tržištu osiguranja BiH.

 

„PikaKartica program lojalnosti je najveći koalicijski program lojalnosti u BiH, a to smo postali pružajući našim članovima mogućnosti ostvarivanje ušteda kod najrespektabilnijih kompanija u BiH. Ponosni smo što ćemo našim članovima pružiti mogućnost da postanu klijenti vodećeg domaćeg osiguranja i pri tome ostvare dodatne uštede. Izazovi u poslovnoj godini nikada nisu bili veći, zbog promjena nastalih uslijed virusa COVID-19, te smo svjesni činjenice da su mnogi naši sugrađani osjetili negativne posljedice zbog djelovanja virusa. Ovom saradnjom, imamo priliku da nagradimo svoje članove koji budu koristili usluge Sarajevo Osiguranja, ostvarenim nagradnim bodovima koje ostvaruju prilikom plaćanja usluga u poslovnicama Sarajevo Osiguranja, i stanicama tehničkog pregleda Osing d.o.o.“, istakao je Dragan Radonja, direktor SuperKartica d.o.o. Sarajevo.

 

Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate Pika Kartica programa lojalnosti, kao i sve aktivnosti vezane uz inovacije i povećanje liste pogodnosti za svoje članove, Pika Kartica definitivno predstavlja polugu za lojalnost kupaca i jednu od ključnih prednosti svih partnera u programu u odnosu na konkurenciju. Iz kompanije SuperKartica su najavili dalje razvijanje mreže partnera, te unapređenje iskustva korisnika PikaKartice, prateći svjetske trendove poslovanja.

 

Više informacija o programu lojalnosti PikaKartica možete pronaći na www.pikakartica.ba

Novosti

Arhiva