Naše klijente je lako prepoznati!

Sarajevo-osiguranje dobitnik priznanja Best Buy Award
19 Novembra 2013, Nekategorisano

Sarajevo-osiguranje, lider na tržištu osiguranja u BiH, dobitnik je priznanja Best Buy Award u Bosni i Hercegovini  koje dodjeljuje International Certification Association (Icertias), nezavisna organizacija sa sjedištem u Cirihu, navodi se u pismu koje je dostavljeno Sarajevo-osiguranju iz ove organizacije. Kako je navedeno u saopćenju Icertiasa nagrada Best Buy Award dodjeljuje se na osnovu istraživanja koja „mjere isključivo iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o ponuđačima koji nude najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu“.

„Brojne vodeće međunarodne kompanije već aktivno koriste prestižnu Best Buy Award medalju u svojim promotivnim aktivnostima – između ostalih i: Coca-Cola, Danone, Biersdorf, Dr. Oetker, Intersport, Lactalis, Lidl, Hofer, Procter & Gamble, Bonduelle,  Bauhaus, Unicredit, Vaillant i brojne druge…“, ističe se u pismu Icertiasa kojeg u Adriatic regiji zastupa hrvatska tvrtka Axios.

Prema posljednjim zvaničnim dostupnim podacima za devet mjeseci 2013. godine Sarajevo-osiguranje ostaje vodeće društvo na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine sa 48,8 miliona KM ostvarene premije te tržišnim udjelom kod društava sa područja Federacije u iznosu od gotovo 17 posto. Do 30.09.2013. godine Sarajevo-osiguranje je riješilo i isplatilo preko 21 milion KM šteta svih vrsta osiguranja, po čemu je također na prvoj poziciji u BiH.

 

Arhiva